Vejers vikinge minigolf

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Minigolf med historisk tema

Vores bane er designet med fokus på historien fra området omkring Vejers Strand. Det betyder, at du vil komme forbi en esehytte, som var en hytte, fiskerne brugte i gamle dage, når de fiskede ved kysten. På legepladsen vil du kunne møde en fiskermand, og i nærheden af ham er endnu en esehytte, som du kan bestige. Du finder et sømærke, og åløbet skal symbolisere ålestrømmen i Vejers. Huset som ses på nogle af billederne herunder er en tro kopi af Redningsstationen, der ligger et lille stykke udenfor Vejers Strand byskilt.

Et spil minigolf på denne bane giver dig mulighed for at spille dig igennem 12 huller. De 12 huller er meget forskellige, når det kommer til udformning, forhindringer og sværhedsgrad.

Sådan har vi bygget den flotteste minigolfbane ved Vestkysten

I 2019 stod vores nye minigolfbane klar, og idéen var at lave en skøn oase, hvor familier og venner kan samles om et spil minigolf. Vi har hovedsageligt anvendt kunstgræs, som man kan gå på. På den måde er minigolfbanen meget moderne og giver spillerne en fed oplevelse og en følelse af at stå på græs, ligesom når man spiller rigtig golf. Men man skal selvfølgelig ikke tage fejl, for her skal der ikke fyres til golfbolden som på en rigtig golfbane. Der er tale om minigolf ved Vesterhavet af den optimerede slags. Banerne er omgivet af sjove figurer, små huse og bygninger fra områdets historie, og banerne er opdelt af grusstier. Der løber en hyggelig, lille å igennem banen, og denne kan krydses ved at gå over den charmerende træbro. På den måde har vi forsøgt at designe den flotteste minigolfbane ved Vestkysten.

Der er opsat bænke rundt omkring, så du har mulighed for at tage et hvil.

Typiske regler i minigolf

  • Det handler om at få færrest point, da hvert slag tæller som 1 point
  • Der må kun slås til golfbolden med den golfkølle, som du har fået udleveret
  • Første slag skal du spille fra banens start

Adresse

Vejers Havvej 14, 6853 Vejers Strand

Minigolfbanen i Vejers Strand er anlagt ved siden af Die "hyggelige" Dänens kontor og ligger lige overfor supermarkedet og tankstationen. Meget centralt på Vejers Havvej kan du altså tage en runde minigolf med din familie. Golfkøller, golfbolde og pointskema skal afhentes på Die "hyggelige" Dänens kontor på Vejers Havvej 12.

Toiletfaciliteter findes i redningsstationen.

Kontakt Die "hyggelige" Dänen på telefon nr. +45 75 27 71 83 for mere information, priser eller booking af tid på banen. Eller kig forbi kontoret på Vejers Havvej 12.

Se åbningstider og priser her

Vejers vikinge minigolf har lukket og åbner først igen til påske 2024.

Billetter købes ved Die "hyggelige" Dänen på Vejers Havvej 12. Kontoret har åben indtil kl. 16.00 mandag til fredag. Lørdag og søndag købes billetter direkte ved Vejers vikinge minigolf.

Åbningstider i højsæsonen

Mandag-fredag: 9:00-19:00

Lørdag: 14:00-19:00

Søndag: 10:00-19:00

Priser

Voksne: kr. 75, -

Børn 7+15 år: kr. 40, -

 

Alle baner har et tema. Her er nogle eksempler på banernes elementer:

  • Livreddertårnet
  • Landskabet
  • Stranden/klitterne
  • Spil din golfbold over et å-løb
  • Dyr fra området: krondyr, ræv, hare og en odder
  • Vejers redningsbåd
Tilmeld dig vores nyhedsbrev