Wellness

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Tid til forkælelse

Vejers Strand er stedet for dig, der ønsker at slappe af og nyde ferien. Udover den skønne natur, der omgiver området, er der også mange muligheder her for at forkæle sig selv og slappe af. Nedenfor præsenterer vi nogle af de bedste wellness-muligheder i Vejers Strand-området.

Wellnesscentre

I omegnen af Vejers findes flere wellnesscentre, der tilbyder en bred vifte af massage, behandlinger og aktiviteter. Her kan du slappe af og blive behandlet af erfarne terapeuter. Nogle af de mest populære wellnesscentre i området er wellnesscentret ved Hvidbjerg Strand Ferieresort i Blåvand. Her kan du få både massage, ansigtsmasker og andre behandlinger. Der er ligeledes flere spaområder, hvor du kan slappe af.

Spa-behandlinger

Hvis du har lyst til massage, ansigtsbehandlinger eller andre spa-lignende behandlinger, er der masser af muligheder i omegnen. I kan for eksempel besøge Dayz Resort Seawest ved Lønne, Svømmestadion Danmark i Esbjerg, eller Varde Fritidscenter. 

 

Udendørs afslapning og afslapning i sommerhuset

Den smukke natur omkring Vejers Strand danner den perfekte baggrund for udendørs afslapning og rekreation. En af de bedste muligheder er en gåtur langs stranden ved solnedgangen eller en vandretur i klitterne.

Mange af vores feriehuse er også udstyret med sauna og/eller boblebad. Så I har rig mulighed for også at nyde godt af en lille forkælelsesoplevelse inden for jeres egne fire vægge i løbet af ferien.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev