Høje Knolde Strand

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Ønsker du at finde en sand gemt perle på den jyske Vestkyst, så skal du ikke søge længere væk end til Høje Knolde Strand. Området er kendt blandt naturister, da en del af stranden er et naturistområde.

I forlængelse af Skallingen

Høje Knolde Strand ligger i forlængelse af Skallingen Strand, og har den perfekte beliggenhed hvis man vil observere skibe på vej ind og ud af Esbjerg havn. Som nævnt er der i den ene ende af stranden et naturistområde, men den anden ende er en familiestrand. Det er ikke forbudt at bade nøgen i Danmark, men der er områder, hvor det er mere tradition end andre steder. Ønsker man at nøgenbade så skal man dog også tænke på sin fremtræden, for selvom det ikke er ulovligt, så må man stadig ikke være krænkende eller provokerende med sin nøgenhed.

 

 

Hundeforbud

Desuden skal hundeejere nok holde sig væk, da der er hundeforbud på Høje Knolde Strand, så ønsker du en strandtur uden hunde er Høje Knolde Strand en oplagt mulighed. For selvom hunde er menneskets bedste ven, så er det ikke dyrelivets bedste ven, og af netop denne grund er der ingen adgang for hunde.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev