Sommerhusferie ved Søndervig

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Sommerhus i Søndervig - en naturperle på vestkysten

Søndervig har en hel masse at byde på. Feriebyens fantastiske beliggenhed på vestkysten gør det til en helt utrolig populær turistdestination hvert eneste år. Book sommerhusene nederst på siden.

Lej et luksus sommerhus ved Søndervig

I Søndervig er der oplevelser og aktiviteter for enhver smag. De smukke klitlandskaber er kendetegnende for vestkysten og især også for området omkring Søndervig. Man bør ikke snyde sig selv for en gåtur i det smukke landskab, og derudover er en tur i bølgen blå eller solbadning ved stranden i Søndervig naturligvis også et must.

Book sommerhus tæt på Søndervig
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Et udvalg af sommerhuse

Her på siden finder du et udvalg af de sommerhuse, vi udlejer i området omkring Søndervig. Mere specifikt er det især en række sommerhuse ved Bjerregård, som vi vil fremhæve. Der er her tale om helt nybyggede moderne sommerhuse, hvor du virkelig får luksus for alle pengene. Husene vil stå færdige i starten af 2021.

Husene ligger så tæt på stranden, at du ikke skal gå mange skridt, før du kan kaste dig ud i en morgendukkert.

I husene finder man faciliteter, der opfylder ethvert behov – både hos børn og voksne.

Sommerhus i Søndervig med pool

Udover at husene ved Bjerregård har swimmingpool og jacuzzi, der kan bruges året rundt, finder du også et stort og åbent køkkenalrum, der er husets samlingspunkt til de store måltider og til at samles med dem, du holder af.

I opholdsstuen kan du for alvor skrue op for hyggen med den klassiske brændeovn, der giver varme og nærvær til mange aftener med familie og venner.

Når der skal konkurreres, kan du med fordel bevæge dig ud i husets aktivitetsrum, hvor du finder et poolbord og bordtennisbord, der kan give anledning til dueller og rivalisering.

Elektronisk dørlås: Kør direkte til huset, og slip for kø

Sommerhusene i Bjerregård er udstyret med elektronisk dørlås. Det gør det utrolig nemt og sikkert at leje husene. Det gør, at du slipper for at skulle stå i kø og tjekke ind på vores kontor. I får ganske enkelt tilsendt en kode på SMS, som du så skal benytte til den elektroniske dørlås.

Sikkerheden er helt i top, da alle koder er unikke.

Aktiviteter og oplevelser i Søndervig

Søndervig er en by, hvor du kan opleve den helt ægte feriestemning. Byens centrum er placeret kun 3 minutters gang fra Vesterhavet. Først og fremmest er der gode shoppingmuligheder i byen, og uanset om det er dagligvarer, specialiteter, tøj og mode, interiør, souvenirs eller antik, så er mulighederne mange. Du finder på følgende link en udførlig oversigt over de mange shoppingmuligheder i Søndervig.

Udover shopping er der en hel masse andre ting, du kan give digi kast med i løbet af ferien i eller omkring Søndervig. Eksempelvis finder du Søndervig Badeland, der (måske især velkomment på de kolde dage udenfor sæsonen) giver muligheden for 30 grader varmt vand.

En anden oplagt mulighed er Adventure Park, som i den grad er et besøg værd, og som er blandt Danmarks smukkeste golfanlæg, hvor du kan holde sig travlt beskæftiget med minigolf, golf, fodboldgolf, legeland og meget andet. Børnene vil elske det, og du kan sagtens få en hel dag eller flere dage til at gå i parken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev