Du er på vores nye hjemmeside. Hvis du savner den gamle, så kan du bruge den lidt endnu lige her.

Restauranter i Vejers

{{getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Spis dig igennem Vejers Strand

Hvis du efter en lang dag uden for bare ikke kan finde overskuddet til at handle og lave et godt måltid mad, så kan du med fordel benytte dig af en af de lækre spiseoplevelser, der venter på dig i Vejers. 

Restaurant Hedebo

Restaurant Hedebo ligger skønt på Vejers Havvej og her har du både mulighed for at spise indenfor og udenfor. Restauranten har en god rating på grund af hav af gode anmeldelser. Den er rost af både feriegæster og stamgæster og kan varmt anbefales. På menukortet finder du deres berømte fiskesuppe og mange andre gode retter for hele familien. Går du efter det helt store udvalg, skal du bare vælge buffeten.

Restaurant Vesterled

Ligger ligeledes på Vejers Havvej næsten overfor vores spændende Viking legeplads, hvor børnene kan lege, mens mor og far får et køligt glas hvidvin på terrassen. Restauranten er meget populær på grund af dens gode mad og beliggenhed. På menukortet er der lidt af hvert, og du finder helt sikker noget, som falder i din smag. Det er også muligt at købe røget fisk med hjem.

Vejers Strand Dropskogeri og Iscafé

Hos Betina i Vejers Strand Dropskogeri og Iscafé får du byens bedste is serveret med et smil. Udover is i alle afskygninger kan du også få en dejlig kop kaffe med kage i caféens hyggelige siddeområde. I caféen kan du også finde hjemmelavede bolcher, pynteting og andet dims samt se, hvordan der bliver fremstillet de lækreste bolcher.    

Café Tropic

Der er næsten ikke den anledning til at spise, som Café Tropic ikke sørger for. Du kan kigge forbi caféen til et godt måltid mad. Bestil eksempelvis en lækker tallerken med burger og fritter, et stjerneskud eller én af de mange børneretter på menukortet. Derudover laver caféen selv deres is, som du kan købe i en vaffel eller i større mængder i en spand! Så er der gourmetbutikken, hvor specialiteter af forskellig slags byder sig til. Endeligt kan du booke caféen til at lave mad til fester, erhverv eller i form af deres mobile køkken. Så hvis du har et behov, så har Café Tropic højst sandsynligt et godt tilbud.

Bagerhuset Vejers

Et bedre bageri ved Vestkysten skal du lede længe efter? Bagerhuset Vejers har noget rigtig godt og friskbagt brød. Deres kager kan tilfredsstille dem, der har en sød tand. Prøv det en morgen eller 2, eller alle morgener i ferien for den sags skyld. Det hører sig til og bidrager med hygge på din ferie med godt bagerbrød i Vejers.

Milano Pizzabar

Et pizzeria er alfa omega i enhver by med bare en smule respekt for sig selv. Det er naturligvis ikke anderledes for Vejers Strand, hvor et pizzeria titter frem blandt alle de andre spisesteder i byen. Tjek Milano Pizzabar i Vejers Strand ud hvis du har brug for en nem takeaway pizza. 

Vejers Grillbar

Her er stedet, hvis det skal være nemt.. Prøv deres burger, pølsemix eller andet grillmad, hvis du er godt sulten. Du kan også få stillet din issult her.

Smagfulde madoplevelser

”Det var rigtig lækker mad! Anrettet virkelig flot. Og de spurgte hvordan jeg ville have min bøf, og den blev serveret lige som den skulle." - Anmeldelse fra en kunde på én af Vejers' gode restauranter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev