Covid-19 information

Senest opdateret: 14. december 2021

Situationen omkring Covid-19 bekymrer naturligvis mange af vores gæster, os hos Die ”hyggelige” og alle de husejere, som lejer deres huse ud via Die ”hyggelige” Dänen. Vi modtager stadig mange spørgsmål omkring vores håndtering af situationen. Vi vil her forsøge at give svar på nogle af de hyppigst forekommende spørgsmål. Vi følger situationen tæt og opdaterer siden løbende.
Hvis du er dansker, må du gerne tage i sommerhus.

Find den nyeste info HER. https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/emner/rejser-til-eller-via-danmark

Spørgsmål og svar

Må man godt tage i sommerhus/feriehus i Danmark ?
Hvis du bor i Danmark, må du fortsat tage i sommerhus – og i forhold til mange andre ferieformer anser vi faktisk et sommerhusophold som meget trygt, da I vil opholde jer i et feriehus midt i naturen – og I vil selv kunne afgøre i hvilken udstrækning I ønsker kontakt med andre mennesker.

Hvordan er rengøringen i sommerhusene?
Vi har som følge af Covid-19 indført en række ekstra tiltag ift. Vores rengøring af feriehusene, alt sammen for at reducere smitterisikoen. Bl.a. afsprittes håndtag og bordflader ifm. hver rengøring.

Hvordan er reglerne omkring afbestilling?
De normale regler omkring afbestilling fremgår af vores hjemmeside og af vores lejebetingelser og medmindre andre særregler er anført, er det disse betingelser vi refererer til.

Ovenstående giver ikke svar på mit spørgsmål, hvordan kan jeg kontakte jer?
Du kan træffe os på kontoret i vores normale åbningstider. I disse tidsrum kan I ringe til os. Herudover kan vi naturligvis også kontaktes på mail : [email protected]

Tilmeld dig vores nyhedsbrev