Ferie med børn

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Plads til børnene

Børnefamilier kan med fordel tage på sommerhusferie ved Vejers Strand

Vi har flere børnevenlige sommerhuse, hvor hele familien kan nyde ferien og slappe af. En af fordelene ved en sommerhusferie med børn er, at når man lejer et sommerhus, så har man en fast base, hvor både børn og forældre har deres eget værelse. Derudover er de fleste huse bygget på naturgrunde, hvor børnene kan slå sig løs, mens forældrene tager sig en velfortjent pause på terrassen. Der er også den økonomiske fordel, at man hver dag selv kan kokkerere familiens livretter i køkkenet, så man ikke behøver spise ude hver dag, da det hurtigt kan blive en dyr fornøjelse. Hvis vejret skulle gå hen og blive dårligt, rummer sommerhusene også en tv stue, hvor familien kan hygge sig med en god film eller et brætspil.

Som gæster hos os kan I også låne højstole og senge til børn ganske gratis, samt leje trækvogne. Læs mere her.

Hvis I er en børnefamilie, som også har et firbenet medlem, så tilbyder vi også hundevenlige sommerhuse, så ingen bliver efterladt derhjemme. Læs mere om ferie med hund og hundevenlige sommerhuse her.

Vejers Strand og omegn er et børnevenligt område, som byder på et hav af sjove oplevelser for børn (og voksne). I behøver ikke lede længe efter gode aktiviteter og attraktioner for hele familien. Vi har samlet nogle af de bedste oplevelser på siden her!

Lej et børnevenligt sommerhus
Indlæser...
Der er ingen ledige huse, der matcher dine søgekriterier.

Pak strandtasken til en tur på Vejers Strand

Vejers Strand er et sandt strandparadis for hele familien

En tur på stranden ved Vesterhavet i Danmark er altid et hit for både store og små! Pak en lækker madkurv, de sjove badedyr og en god solcreme, og ta' hele familien med på stranden. Hop i bølgen blå og lad børnene boltre sig i Vesterhavets bølger.

Måske I endda kan være heldige at finde et stykke af Nordens guld på stranden - nemlig rav. Vejers Strand er et af de bedste steder i Danmark at gå på ravjagt.

Sjov og leg i vikingetema

Det lyder måske som en røverhistorie, men engang levede der vikinger i vores ferieområde. Vestkysten har en lang historie, som er forbundet med vikingetiden i Danmark. For 1000 år siden levede vikingerne langs Vestkysten, og har efterladt sig bygninger og småting, som igennem årene er blevet udgravet. Vejers har draget stor inspiration fra denne tid, og I kan nu slå jer løs i små vikingeverdener rundt omkring i området.

Vikinge legeplads

Slip børnene fri i et slaraffenland af en vikingeverden. Vikingelegepladsen er et poplært mødested for børn, som elsker at slippe fantasien fri og brænde krudt af på gynger, rutschebaner og klatretårn.

Vejers vikinge minigolf

Minigolfbanen er designet i historisk tema fra området omkring Vejers. Her kan du udfordre venner og familie på de 12 huller, som banen rummer!

Læs mere her

Sjove aktiviteter for børn i Vejers og omegn

Hvad enten i rejser med børn som er dyreglade, børn som er vandhunde eller børn som er nysgerrige på historie og gode fortællinger, så er der helt sikkert gode oplevelser at finde for jer i vores ferieområder.

Her på den danske vestkyst kan I både besøge dyrene i de zoologiske haver, slå jer løs i badeland, opleve moderne og sjov historieformidling på områdets museer, samt besøge børnevenlige restauranter, når sulten trænger sig på.

Rabatfordele til alle vores gæster

Når I begiver jer ud i de mange sjove aktiviteter, så tilbyder vi rabatter til alle vores gæster:

  • Alle vores gæster har den fordel, at de får 25% rabat på billetter til Legoland.
  • Vores gæster kan også få gode priser på billetter til Givskud Zoo gennem os.

 

Naturens gratis glæder

Naturen i Vejers byder på masser af fede naturoplevelser - også for de mindste. Det er nogle af de gratis glæder, som børnefamilier kan bruge mange timer på at opleve sammen. I kan tage på jagt efter naturens gaver - både i form af ravjagt på stranden og svampejagt i skovbunden. I kan også tage på skovtur i Oksbøl Krondyrreservat, hvor I kan få et helt unikt indblik i livet blandt reservatets beboere.

Vejers er også et perfekt område, hvis I gerne vil planlægge en aktiv ferie ved Vestkysten. Området er oplagt for både fisketure, vandreture og cykelture. I kan leje cykler hos os - læs mere her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev